Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Min første kopptue

IMG_0969_1

 

Da har jeg kastet meg over min første kopptue. På Strikkesiden på Facebook er det så mange som skryter av disse bomullsklutene. Min nysgjerrighet har dermed tatt litt overhånd. Dessuten har det vært fint å strikke i bomull til en forandring. På fredagens handletur på Rema 1000 ropte et flott lillafarget Mor Aase bomullsgarn så fint på meg i fra hylla. Det ble noen nøster med meg hjem for å si det slik.

 

IMG_0999_1

 

Jeg la opp 65 masker på pinne 3 og tenkte at denne skulle strikkes i perlestrikk hele veien, men som så mye annet ble det ikke slik.

Mønstret: 4 omg rettstrikk (altså to rader rillestrikk), 1 omg rett, 7 omg perlestrikk. Disse omgangene gjentas med 4 rette kantmasker i begynnelse og slutt.

 

IMG_0997_1

 

Maskeantallet 51 hadde nok vært evig nok. Den ble litt bred, og jeg stopped her for at den ikke skulle bli uhåndterlig stor. Nå gjenstår det bare å teste i praksis. Garnet var nydelig å strikke av! Fort gikk det også.

 

IMG_0972_1

 

Snuppeguri er også litt opptatt av strikking. Veldig gøy å hjelpe mamma! For tiden gjelder det å tre rundpinner så godt som råd inn i strikketøy og garn…

 

IMG_0981_1

 

“Se mamma, æ har laga lue til dæ!”

 

IMG_0978_1

 

Og votta… Fantasien er det ikke noe galt med. *smil*

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode