Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

TIDENS TANN

Det er ikke alt som prioriteres i hverdagen. Strikket har jeg gjort, men bloggen har måttet vente litt. Og litt ble til over ett år! Jeg fikk litt dataskrekk da maskinen måtte settes opp på nytt og det tok sin tid. Ikke minst måtte jeg sette meg inn i blogginnstillingene på nytt og det hadde jeg ikke idighet til akkurat da… Men nå satser jeg å være litt mer på nett.

Siden sist har jeg kommet meg på Facebook med bloggsiden. I motsetning til denne nettsiden har Facebooksiden blitt oppdatert. Det var liksom litt lettere. Nå prøver jeg også å se på hvordan jeg kan samkjøre disse to med enkle linker. Lik meg gjerne på Facebook! https://www.facebook.com/TheHumbleKnitter

 

IMG_2952_1

 

MEN siden sist! Kjære vene det er en stund siden. Og ja, jeg fikk meg en liten latter også da jeg nå har fått tilbake nettopp det siste prosjektet som ble lagt ut. Jeg rakk ikke ta noe bilde av ferdigreprasjonen da, men nå kan jeg vise til ferdigbildet av de nye reprasjonene som måtte gjøres. Denne gangen var det noen hull og ermekantene var slitt. Litt nål og tråd og vips hadde min mor reparert den denne gangen. (småbarnstiden er hektisk ja!)

 

IMG_6685_2_1

 

Så nå henger den her. Klar for henting. Nøstebarngarnet må jeg si meg nok en gang ikke så fornøyd med. Mange sverger til dette. Ok, men jeg syns det er stivt og stritt. Lett og drøyt ja, men det blir IKKE mykere med bruk og vask. Denne har vært godt brukt (yndlingsplagget) og nå gått i arv til straks tredje jenta, men den er IKKE blitt noe mykere. Den har dog holt seg ok godt. Ikke nuppete som gjerne mye blir, men garnet er stritt og tynt så det blir fort litt slitasjer og reprasjoner.

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode