Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Ønskestrikk

Størsteguri har tidlig villet hatt et ord med i laget på hva hun ville ha av klær. Ikke minst har hun nå begynt å skrive og tegne det hun ønsker seg. Kjempekoselig når hun interesserer seg for klær og strikking. Ikke minst lærer hun litt om prosessen. Listen har blitt både lang og kreativ. Her viser jeg noe av det som har blitt til noe.

 

IMG_3276_1_1

- April 2013

Denne er strikket i Silja om jeg ikke husker feil. Det var det jeg hadde for hånden og fargen hun ønsket. Knappene valgte hun selv på besøk hos Hege på Bundingen, Jekta Storsenter. Jakken er strikket etter Garnstudios Babydrops 20-14. Jeg brukte litt tykkere garn så det ble litt prøv og feile. Dette ble også første jakke strikket med vendestrikk. Spennende utfall og mange nye ideer som spratt opp. Strikker jeg en ny etter dette mønsteret blir jeg å sløyfe utsvingen nederst. Den var unødvendig da det ble vidde nok.

 

IMG_4300_1IMG_4297_1

- April 2013

Denne kjoletunikaen er strikket i Lanett. Ca str 4-5 år. Lett og god kjole med små heklede hvite blomster langs en swirvel. Inspirasjonen var tunikaen fra Nøstebarn. Hun likte fasongen og stripene, men jeg ville ha annet garn… Fargene har hun selv valgt.

 

IMG_6489_1IMG_6491_1

- September 2014

Den siste saken ble et sett.

Jakken er en kopi av en kjøpejakke som ble for liten. Mora har altså gjort sitt beste og den ble nesten helt lik. Yndlingsjakken ble tatt med på Bundingen hvor hun fant garn med rette fargen, glittertråd og knapper. Den er strikket i Lanett Babyull med rundfelling og glitter i brystpartiet, vrangstrikk i bol og armer.

 

IMG_6489_trim_1

- Originaljakken hadde litt innsnitt/snurp i brystpartiet, så det måtte også med.


IMG_6492_1IMG_6494_1

- September 2014

Skjørtet ble strikket på maskin i Gjestal Babyull. Fin dansesleng!
Et stykk fornøyd mammahjerte til ei stolt datter. Og ennå er det mange på lista………..

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode