Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Garnforelskelse

Snuppa og mor på Jektahandletur en lørdag inneholder selvsagt et besøk innom Hege på Bundingen. Jeg skulle bare inn og nyte og få litt innspirasjon sammen med en god venn vi traff på. Snuppa derimot forelsket seg i en garnfarge som hun bare måtte få t-skjorte av. “En sånn fin lang en.” Det ble garnkjøp den gangen også… til snuppa.

Vel hjemme begynte vi straks å bla i noen strikkeblader (ukeblader denne gangen). Og der var det et “drop stich” mønster som var litt kult. Vi tegnet, diskuterte og jeg la opp. Prøvelappen var klar morgenen etter da hun sto opp. Den ble godkjent og t-skjorta ble påbegynt. En  litt nærsittende t-skjorte med sidesplitter nede, raglanfelling og drop-stich-mønster ble dermed født.

Her er resultatet: Bølgesus

IMG_6730_1IMG_6734_1

Mønster: Bølgesus. Eget design.
Størrelse: 5 år.
Garn: Sandnes Lanett.

Kjempefin til både strømpebukse eller en nettere bukse/tights under. Nå var det bare å gjøre noe med kommentaren til lillesnuppa: “Den e for stor for mæ…!”

Ha en fin adventstid og kos dere med de som er rundt.

(Kommentarene til innleggene finner dere ikke før dere åpner selve blogginnlegget. Det gjør du ved å gå inn i arkivet eller trykke overskriften. Jeg prøver å få rettet opp i det nå samtidig som at det kommer beskjed til meg på mail når kommentarer kommer inn – for det har det ikke gjort til nå. Beklager til de som ikke da har fått svar på spørsmål. Jeg prøver å få dette rettet opp!)

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode