Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

The Humble Knitter - Ferdige prosjekter

Barnehagesett - William

Brukervurdering:  / 0
DårligBest 

Barnehagesett - William

Garn: Silja

Str: 6 år

Motiv: Rød motorsykkel

 

IMG_7413_1

 

Barnehagesettet William i str 6 år. Dette var et bestillingsprosjekt til en i familien. Noe som skulle være julegave til minstegutten i huset.

 

IMG_7403_1 

Ønsket var en rød motorsykkel som motiv.

 

IMG_7390_1

Bena på buksa kan brettes ned og dermed brukes lengere. Håper bare nå at den falt i smak og passet i størrelsen. :)

 

Prosessen:

Da har jeg satt i gang med barnehagesettet William igjen. Denne gangen strikkes det i Silja og størrelse 5-6 år. Det var det nærmeste jeg fant av oppskrifter som kan passe. Dette settet skal være ferdig før jul og er på oppdrag fra et familiemedlem.

 

18.nov: Buksa er strikket fra toppen og ned til kilen. Et av bena er så langt ned som til kneet. Det andre litt nede på låret. Det kommer seg. :) Koselig med bare rettstrikk faktisk. Det går så himla mye fortere.

 

21.nov: Snart ferdig bukse.

 

IMG_6836_1

 

28.nov: Har strikket på genseren noen dager nå. Bolen er strikket ferdig opp til armene, og er nå startet på raglanfellingen i fronten. Buksa måtte ligge å vente litt. Jeg følte den ble for smal i bena. Heldigvis bare ett ben nesten ferdigstrikket. Så mens jeg tenker på dette, tok jeg genseren fatt. Prøver å få ut bilde i kveld.

 

29.nov: Da har jeg begynt på armene. :) Selve bolen er ferdig helt opp til halsen. Bilder kommer!

 

6.des: Buksa er ferdig!!! :) Sitter nå mer ermene til genseren. Motivet er ferdig, og skal snart til pers i et tegneprogram så jeg får det i rutemønster klart til å sy. :)

 

12.des: Armene er ferdige og sydd inn på genseren. Nå gjenstår bare å strikke halsen, brodere inn motorsykkelen og legge inn trådene. På buksa trengs bare nå innsying av kanten i livet. Jeg har jobbet slik for å få denne ferdig, at bildene får vente litt på seg.

 

15.des: Buksa er helt ferdig. Livet er sydd og strikken er tredd i. Genseren får nå sitt motiv før jeg tar halsen. :) Det nærmer seg.

 

16.des: Nå er halsen snart ferdig!!! Her er bilder av settet…

 

IMG_7386_1

IMG_7385_1 

IMG_7384_1 

 

17.des: FERDIG!!! :) Juhu! Striper og mange farger betyr mange, mange trådfestinger. MEN søkte nettet like før armer og ben på hvordan det pent kunne strikkes inn. Absolutt å foretrekke! Ikke minst unngikk man hullene ved trådskifte på stripemønsteret. Det er alltid noe herk. Om noen har tips der, så tar jeg i mot med åpne armer!

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode