Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

The Humble Knitter - Ferdige prosjekter

Hjertevotter - dobbelstrikk

Brukervurdering:  / 1
DårligBest 

Hjertevotter - dobbelstrikk

Garn: Lanett fra Sandnes

Str: Voksen

Farge: Turkis og lys turkis

 

IMG_9805_1

Endelig er de ferdige! Og mens det ennå er vinter – ikke minst!  Dette er fortsatt et par testvotter, men jeg ble kjempefornøyd, og vet hva jeg skal forandre litt på i en oppskrift. Prosessen har tatt litt tid, men det er mye tid som ligger i disse vottene, ikke minst tenketid for å få det slik jeg ville ha de.

OPPSKRIFT KOMMER!

 

Prosessen

Nå sitter det votter på pinnene. Disse er av Lanett, og strikkes til en god venninne av meg.

 

IMG_9377_1

 

16.jan: Jeg tok med vottene på strikkekafé, og de ble fort populære. Trådene har floket seg litt etter all tittingen og prøvingen. Jeg fikk iallfall startet på vott nr 2, og fikk samtidig vise frem teknikken. Luksusvotter kalte de dem! Og ja, det er virkelig rette navnet da tilogmed innervotten har rettstrikken vendt innover slik at den er mykest og glattest mot huden.

 

IMG_9380_1

 

Lengden på votten er litt i tenkeboksen ennå. Det er det som er ulempen med å bare prøve seg frem – selv hvor mange votter man har på samvittigheten fra før…

 

17.feb: I går kveld rakk jeg bli ferdig med lengden på begge vottene. Det merkes at en av vottene har vært i "godt bruk" i form av en del prøving, så mulig de blir litt forskjell på dem. Men dette var prøvevotter i dens rette forstand. Nå er det bare tomlene og toppfellingen igjen. Skal bli morro å få disse ferdige da de er litt mer annerledes enn alle de andre dobbelstrikkene jeg har satt ut i livet.

 

For de som ønsket oppskriften og som har skrevet ned noen velvalgte oppskriftord på strikkekafeen: Jeg legger ut oppskriften på disse når jeg har vottene ferdig. :)

 

20.feb: Bare tomlene igjen! :)

Del

Kommentarer  

0 #1 Sneffa 13-03-2011 23:17
Dette skal jeg lære meg. Ser ut som en artig strikketeknikk.
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode