Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

The Humble Knitter - Pågående prosjekter

Mai-kåpe

Mai-kåpe

I og med denne kåpa ble startet på i mai 2009, må jeg vel legge denne inn i mine "pågående prosjekter". Jeg kom nemlig over denne lille saken av et prosjekt da jeg ryddet i boden hvor jeg har strikkegarnet mitt i ulike beholdere. Da måtte jeg hente den frem i lyset, i håp om å gjøre den helt ferdig. :) Noe må kanskje ligge litt på vent og modnes før det blir ferdig. ;) Inntil da får jeg oppdatere med noen bilder. For de som har lest bloggen hadde jeg dette å si 2.mai 2009:

 

img_5276_1

 

"Dette blir ei mai-kåpe størrelse 1-år. Får nærmest 17-maistemning av den fine rødfargen. Mulig den blir tovet litt i maskinen når den er ferdig. Vanligvis er jeg ikke så glad i de sterke fargene, men denne ble veldig fin til kåpa. Jeg tok utgangspunkt i "Sunday brunch jacket" fra Sublime. Må si meg veldig spent på resultatet."

 

Siden den gang er armene strikket og satt i jakken. Knappene ble kjøpt i Kristiansand sommeren 2009, men ligger ennå godt nedpakket i en pose. Mulig fordi jeg håper å finne noen bedre knapper... Det store gullspørsmålet; Hva er det da som gjenstår? Jo, å strikke på krage. Gruer meg vel litt til å ta tak i akkurat det, men det er jo ikke store arbeidet som skal til. Dessuten har jeg ennå ikke bestemt meg for om jeg skal tove den eller ikke... Jeg tenker den kan passe Margrethe til 17-mai om jeg tover den litt. Vi får se hva som skjer.

 

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode