Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

The Humble Knitter - Pågående prosjekter

Penkåpe

Penkåpe til snuppa

Garn: Tove to-tråds ullgarn fra Sandnesgarn

Str: Ca 2 år

Farge: Mørkt/mellommørkt grått

 

17.februar: Så er jeg endelig i gang. Denne har ligget i hodet mitt lenge. Nå får den se dagens lys. Kåpen er ment som et uteplagg når vi er ute og handler.

 

IMG_9463_1

 

Jeg har funnet to gamle gode engelske oppskrifter på nett; In the park Outfit og Snow baby Outfit, som jeg blir å ta utgangspunkt i. Det kribler! Nå vet jeg at det antagelig blir mange forsøk på denne da den sikkert blir modifisert litt etterhvert. Først og fremst skal jeg strikke en enkel kåpe for å se hva jeg egentlig vil.

 

IMG_9400_1 

 

Garnet er kjøpt inn med hjelp av fantastiske Hege på Bundingen - Jekta Tromsø. Vi endte opp på Tove fra Sandnesgarn. Det får bli testgarnet. Kåpen er jo tenkt tovet - bokstavelig talt, slik at den blir litt mer vindtett. Prøvelappen er strikket og vasket, og virket lovende!

 

19.feb: Høyre og venstre fremstykker strikket ferdig opp til armene. Ser ut til å være et greit garn. Eneste at det er ujevnt i tråden noen steder med tykkere “skøyter”. MEN plagget skal toves og da vil det ikke være særlig synlig likevel. Hadde det ikke tenkt tovet, så hadde det vært litt utpreget på enkelte områder…

 

26.juni: Ingen 17.mai jakke. Opprekket og startet på nytt med både utregning og alt. Nå er den nesten ferdig. Ermene er akkurat sydd i. Mangler bare tampen i rygg og rundt ermene.

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode